Reclamă

Ștefan Bănică Jr. a reușit să facă publică o fotografie alături de soția sa, Lavinia. După mai bine de 8 ani de relație, cei doi au făcut totul public.

La scurt timp, internauții au apăsat butonul de like și astfel poza a strâns mai bine de 12 mii de aprecieri. Comentariile au fost și ele pe măsură. Mulți s-au întrebat când vor pune și o poză cu noul membru al familiei sau de ce a durat atât de mult să încarce o poză în care apar împreună. Totuși, cel mai frumos comentariu a venit din partea unei doamne care consideră că Ștefan și Lavinia sunt precum cuplul faimos din „Liceenii”.

Înainte să vină pe lume cel de-al treilea copil al său, Ștefan Bănică Jr. a declarat că este puțin emoționat în ceea ce privește atenția pentru cel mic. Însă, a recunoscut că experiența cu ceilalți doi copii ai săi îl va ajuta în totalitate.

Ștefan Bănică Jr. a făcut pasul cel mare alături de Lavinia!

Până să nască, Lavinia a fost supusă unui interviu. Se pare că femeia nu a mai avut o relație serioasă până la Ștefan. Acest lucru nu este neapărat rău. Totuși, ea se consideră destul de lipsită de experiență. De asemenea, a ținut să menționeze că Ștefan nu e genul de bărbat violent. Ba chiar a declarat următoarele:

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!”

Se pare că miturile legate de Ștefan Bănică Jr. au fost demontate. Lavinia se bucură de  toată atenția artistului, iar lumea pare că este pe urmele lor continuu.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro