Andreea Bănică este una dintre cântărețele de succes din România.

Femeia s-a afirmat de câte ori a avut ocazia și a demonstrat că poate duce la final orice proiect în care a fost implicată. Totuși, se pare că femeia nu s-a mulțumit doar cu industria muzicală. Ea își dorește să exceleze și în domeniul imobiliarelor de pe litoralul românesc. 

Frumoasa blondină se pregătește să inaugureze noul hotel pe care l-a construit pe plaja din Eforie Nord. Aceasta și-a dorit de foarte mult timp să își creeze un loc al ei, unde să poată primi turiștii vara. Și ce locație ar fi mai potrivită decât orașul său natal? Soțul ei, Lucian Mitrea, a lucrat cot la cot cu ea pentru a bune bazele hotelului mult visat.

În prezent, hotelul nu este încă gata, dar nimic nu o mai poate opri pe femeie. Acum Andreea Bănică se ocupă de lucrurile mărunte precum alegerea mobilei, panoul publicitar și numele hotelului. Își dorește ca totul să iasă perfect și hotelul ei să fie clasat printre primele localuri din România unde oamenii își doresc să se cazeze.

Andreea Bănică se lasă de muzică și se apucă de afaceri pe litoral!

Inițial, artista planificase ca inaugurarea hotelului să aibă loc vara aceasta. Din cauza pandemiei cu corona virus a foste nevoită să reprogrameze totul pentru anul viitor. Femeia își dorește ca inaugurarea să fie una măreață și toți participanții să se simtă bine.

Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea… mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat Andreea Bănică.