Reclamă

Alison, în vârstă de 57 de ani, duce o viață foarte întortocheată în această perioadă. Se știe faptul că femeia a fost dependentă de droguri și alcool și că a practicat prostituția în tinerețe. Totuși aceasta este de părere că vina pentru starea în care a ajuns este a mamei sale, Patricia Carey.

Femeia susține că la vârsta de 10 ani mama sa a obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați necunoscuți. Tot ea povestește că Patricia făcea parte dintr-o sectă satanistă. Aceasta le obliga pe femei să își aducă fiicele să fie martorele unor orgii. Alison a decis că este momentul să spună adevărul! Femeia s-a săturat ca toată lumea să o învinovățească pentru starea în care a ajuns. În urmă cu câțiva ani, femeia a recunoscut că suferă de depresie de la o vârstă chiar fragedă.

alison

Sora ei mai mică, Mariah Carey, a ales să rupă orice legătură cu aceasta încă din 1997. Se pare că cele două surori s-au certat din motive banale, dar au avut orgolii foarte mari. Deși Alison a fost la un pas de moarte după ce a fost depistată pozitiv cu HIV, Mariah nici măcar nu a mers la spital să o vadă.

Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea”, a fost declarația lui Morgan, fratele celor două femei.

Morgan a mai povestit și faptul că Alison a fost cea care a întreținut familia până ca Mariah să devină cunoscută. Aceasta aducea bani în casă datorită jobului de prostituată pe care îl avea la aceea vreme.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro