Reclamă

Diana Munteanu este acuzata de anorexie. Blondina le-a raspuns celor care ii comenteaza la fotografii si le-a inchis gura. Vedeta si-a socat fanii cu ultimele fotografii postate pe retelele de socializare. Femeia este schimbata total si cu greu o mai recunosti. A slabit enorm, si-a marit buzele și pare o alta persoana. Lucru observat si de internauti, care nu au ezitat sa ii reproseze acest lucru.

Pe vremuri, Diana Munteanu era una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Femeia avea un corp de invidiat si forme bine conturate. Aceste vremuri sunt de mult apuse, pentru ca blondina nu se mai poate opri din slabit acum. Iar fanii au observat acest lucru si au atentionat-o. Multi spun ca vedeta ar suferi deja de anorexie, mai ales la ultima poza publicata de Diana pe instagram. Fosta sotie a lui Niculescu a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-un top alb și o pereche de pantaloni de trening tot albi, în timp ce mănâncă înghețată.

Desi se astepta ca fanii sa ii aprecieze silueta sculptata, Diana Munteanu s-a trezit cu un val de comentarii negative. Bronzata si cu un abdomen extrem de plat, vedeta este de nerecunoscut. La acest lucru contribuie si cateva interventii estetice la nivelul fetei, facute de curand. Fanii au lasat imadiat zeci de comentarii in care au criticat-o. Acestia sustin ca vedeta lor preferata ar trebui sa ajunga la un medic pentru ca deja sufera de anorexie.

Replica Dianei Munteanu

„Ești mult prea slabă,nu mai semeni cu tine. De unde obsesia asta…mergi la un psiholog, păcat de tine’, „Sincer nu vreau să te supăr, dar nu arăți ok deloc …. te îndrepți spre anorexie … erai așa de frumoasă înainte’, Erai o femeie frumoasă, cu un corp superb. Cred că ai trecut în extrema cealaltă ,însă dacă tu ești bine așa e tot ce contează până la urmă’, „Ce-ai făcut, măi fată, de-ai slăbit așa? Ești de nerecunoscut!’, Doamne fetită! Pune mana și manâncă’, Draga mea, este excelent să fii slabă! Dar nu să-ți iasă oasele prin piele! Ți-ai modificat și trăsăturile feței ..nu mai ești tu! Îți schimbi și numele și gata, altă persoană!’, ‘Doamne ferește, in ce hal ai ajuns’, ‘Diana, scuză-mă asta e anorexie,nici frumusețe,nici nimic!Doar anorexică!’, „Ești cumva bolnavă?’, au fost câteva dintre comentariile fanilor la poza postata de Diana Munteanu.

Replica vedetei a venit imediat. Aceasta nu s-a aratat deranjata de comentariile negative. Mai mult, a spus ca se simte extrem de bine in pielea ei.

„Slabă și sănătoasă’, „Dar ce bine mă simt! Si ce sa vezi că am mâncat cu David o caserola( de înghețată). Dar am făcut și sport după! Deci, se poate!’ , ‘Păi când ma uit pe conturile celor care mă comentează, sincer, prind curaj!’, le-a răspuns Diana celor care au criticat-o.

 

Diana Munteanu


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro