Reclamă

Ioana Tufaru nu a lasat sa treaca neobservata moartea amicului ei. Fiica Andei Călugareanu a facut un gest urias in memoria lui Costin Mărculescu. Femeia sufera enorm după moartea celui care i-a fost prieten de multi ani. Anda Tufaru a participat de-a lungul timpului la multe evenimente mondene. Cu aceasta ocazie l-a cunoscut si pe Costin Mărculescu, de care s-a apropiat.

Ioana Tufaru a fost daramata de veste mortii actorului. Femeia a postat un mesaj emotionant in cinstea celui care i-a fost prieten. Nimeni nu se astepta ca Mărculescu sa se stinga din viata la numai 50 de ani. Barbatul urma sa implineasca 51 de ani pe 29 iunie. In aceeasi zi, Costin organizase o petrecere uriasa pentru a isi lansa prima carte. Autobiografia cu amanunte picante din viata lui ar fi suparat multa lume si l-ar fi adus din nou pe platourile de televiziune.

“Doamne, parca tot nu-mi vine sa cred! As vrea sa cred ca a fost o gluma proasta, dar nu este….. Păcat! Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Ioana Tufaru despre cel care i-a fost prieten.

Femeia nu s-a oprit aici si a mai facut un gest impresionant in memoria lui Costin Mărculescu. Ioana Tufaru și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook. Daca inainte, in aceasta poza aparea ea, alaturi de fiul ei, acum sta la loc de cinste o imagine cu Costin Mărculescu. Poza cu cei doi este facuta la un eveniment monden la care au participat impreuna. Ambii sunt zambitori, semn ca se simteau relaxati unul in compania celorlalt.

Costin Mărculescu, înconjurat de prieteni dupa moarte!

Costin Mărculescu va fi inmormantat astazi la cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou”. Trupul neinsufletit a fost depus la o biserica din Bucuresti, iar multe vedete au venit sa ii prezinte ultimul omagiu. Printre acestea se numara Mara Banica, Oana Roman si sotul sau, dar si Pepe. Mara si Pepe au fost cei mai apropiati prieteni ai lui Costin Mărculescu, ramanand alaturi de el si dupa ce acesta a pierdut totul. Mai mult, Pepe ii imprumutase si cateva mii de euro in ultima perioada, pentru a il ajuta sa treaca peste depresia in care se afla.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro