Reclamă

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu este una care l-ar fi adus pe actor din nou in lumina reflectoarelor. Din pacate, acesta s-a stins din viata inainte sa isi vada visul implinit. La numai 50 de ani, Costin Marculescu a plecat dintre cei vii si a lasat în urma o multime de intrebari fara raspuns. Pe ora ce trece ies la iveala mai multe detalii cutremuratoare despre viata artistului.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu! Cine o va îndeplini?

Prietenii actorului sunt in stare de soc de la aflarea vestii. Acestia au declarat ca in ultimul timp barbatul era mult mai retras. Mai mult, Mihai Mitoseru spune ca in ultima lor conversatie, Marculescu  vorbise urat cu cei apropiati. Potrivit lui Mitoseru, Costin ar fi fost in depresie si nu ar fi vrut sa aiba pe nimeni in jurul lui. Si Mara Banica a vorbit cu Costin Mărculescu în ultimele sale zile de viata, dar nimic nu dadea de gandit ca aceea ar fi fost ultima discutie dintre cei doi.

Jurnalista a vorbit si despre ultima dorinta a actorului. Acesta scrisese o carte pe care tot incerca sa o lanseze de ceva vreme. Pe contul sau de socializare, Costin Marculescu anuntase ca isi va lansa cartea pe 29 iunie. Acesta spera sa spulbere lumea mondena cu marturisirile scrise in autobiografia sa. Astfel, Costin Mărculescu ar fi ajuns din nou invitat la toate emisiunile tv și ar fi putut sa isi relanseze viata artistica.

Din pacate, actorul s-a stins din viata inainte sa isi vada visul implinit. Mara Banica a povestit ca stia ce vrea actorul sa scrie in care, iar unele marturisiri ar fi fost cu adevarat socante. Jurnalista a declarat ca ea si-a sfatuit prietenul sa nu vorbeasca despre acele lucruri cu adevart strigatoare la cer, insa el nu s-ar fi lasat induplecat. Acum, dupa moartea lui, Mara sustine ca nu se va lasa pana nu ii va indeplini ultima dorinta. Jurnalista se va ocupa personal de lansarea autobiografiei in memoria celui care a fost Costin Mărculescu.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro