Se pare că lucrurile nu sunt așa roz între Kim Kardashian și Kanye West. Faptul că au stat atât de mult împreună nu le-a făcut deloc bine.

Kim Kardashian  ar putea pleaca de acasă pentru a evita divorțul

Nici nu au terminat de sărbătorit șase ani de la nuntă, că cei doi vorbesc despre divorț. Potrivit informațiilor cei doi sunt „ unul la gâtul celuilalt”. După ce din cauza blocajului, cuplul a fost obligat să petreacă atât de mult timp împreună.

O sursă apropiată vedetei din „Keeping Up With The Kardashians” spune că divorțul este o „ultimă opțiune”. Mai ales că ea va face orice pentru a opri despărțirea de rapper.

Insiderul a spus: „Lucrurile sunt dificile între Kim și Kanye, deoarece în mod normal nu petrec niciodată prea mult timp împreună, dar nu vrea un divorț”.

Kim consideră că faptul că s-a căsătorit cu Kanye este un lucru uriaș pentru ea și familia ei. Mai ales că este singura dintre surorile Kardashians care este căsătorită și se gândește la ea și la Kanye ca la un cuplu puternic.

„Ultimul lucru pe care și-l dorește este un divorț – mai ales că reacția publică după cel de-al doilea divorț a fost insuportabilă.

Aceeași sursă a specificat că cel mai probabil cei doi ar putea petrece timp separat pentru a evita divorțul.

Între timp, Kylie Jenner și Travis Scott s-ar putea împăca

Și în timp ce cuplul  Kimye pare că are ceva probleme, sora lui Kim, Kylie Jenner s-ar putea împăca cu Travis Scott. Cel puțin așa dă de înțeles rapper-ul. Cei doi au fost izolați în aceeași casă împreună cu fiica lor Stormi pentru trei luni.

Este posibil ca blocarea să fi fost de bun augur pentru relația dintre Kylie și Travis Scott, deoarece ar putea duce la reconcilierea lor, a informat Us Weekly citând o sursă.

Rapper-ul este încă optimistă în ceea ce privește împăcarea cu fosta iubire Kylie Jenner, a declarat sursa pentru US Weekly. Cuplul s-a despărțit în urmă cu opt luni. Jenner a început să se întâlnească cu Scott în 2017, după ce s-a despărțit de  Tyga.