Reclamă

Meteo 3 iunie. Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme destul de rece pentru această perioadă a anului. Valorile termice vor fi mai ridicate, însă specialiștii nu au prea multe speranțe la o vară normală.

Meteo 3 iunie. Cum va fi vremea în țară

Inițial, valorile termice vor fi mai ridicate față de ziua de marți. Cu toate acestea însă, nu ne vom bucura de vreme bună în această zi. În cea mai mare parte a teritoriului, vremea se va menține rece pentru această dată.

Astfel, pe tot parcursul zilei, gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat. În nordul, centrul teritoriului și în zonele de deal și de munte și pe arii restrânse în rest vor fi perioade de timp cu înnorări accentuate. Alături de acestea vor fi averse, temporar însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se va semnala grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp.

Meteo 3 iunie. Cum va fi vremea la munte

La munte  montană înaltă, vor fi averse în cantități semnificative, grindină, lapoviță sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în vestul Olteniei. Tot aici, temperaturile  minime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade.

Vremea în București

În Capitală, vremea rămâne rece. Și aici, chiar dacă valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, vremea va fi rece pentru această dată. Cele mai mici temperaturi se vor înregistra dimineața și seara.

Cerul va fi variabil, mai mult noros în cea mai mare parte a zilei. De altfel, înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ceva mai mare. Vântul va sufla slab, până la moderat, trecător cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi în jur de 22 de grade Celsius, iar cea minimă cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro