Reclamă

Candidatul ar urma să între în cursa din partea partidului Mișcării Partiotilor Români. Acesta este titulatura partidului pe care afaceristul Viorel Cataramă vrea să îl înființeze. Impresionat de activitatea președintelui FPTR, Mohammad Murad în sfera turismului, Cataramă l-a invitat pe acesta să candideze. Nu oriunde ci chiar la Primăria Capitalei. Candidatul surpriză a acceptat deja invitația afaceristului.

 

Candidat surpriza la Primaria Capitalei

Candidatul surpriză, activitate lăudabilă în turism

Candidatul la Primăria Capitalei din partea noului partid înființat de Cataramă are o activitate impresionantă în turism.  Mohammad Murad este de origine libaneză și se află în românia dinainte de ’90 Deși are la baza profesia de medic, acesta a ales că domeniu de activitate turismul. Murad este și președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Pe lângă această titulatura, afaceristul a creat numeroase locuri de muncă în cele peste 10 unități de cazare pe care le deține. Viorel Cataramă a anunțat decizia să într-un mesaj postat pe pagină lui se socializare. Candidatul din partea Mișcării Patrioților Români a acceptat deja invitația lui Viorel Cataramă.

„Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei. Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3.000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți), precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneză, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând că detaliile să fie stabilite ulterior”, a scris Viorel Cataramă pe Facebook.

Candidatul Mohammad Murad a făcut recent o investiție uriașă pe litoralul românesc. Acesta lucrează încă la amenajarea complexului hotelier din Olimp, Amfiteatru, Panoramic, Belvedere. Viorel Cataramă a declarat în ultimele săptămâni în repedetate rânduri că este un susțînător al relansării economiei românești. Acesta susține, că pentru o reușită în acest sens va fi nevoie de schimbări majore pe scenă politică.

”Patrioți români este vremea unirii!Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frică fiind elementul determinant.” a declarat Viorel Cataramă.

 


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro