Reclamă

Maria Macsim Nicoară a făcut primii pași spre a depăși starea critică. Mezosoprana a fost detubata și resira acum singură, fără ventilatoare. Mai mult, medicii susțin că aceasta este capabila in prezent să își deschidă ochii. Vestea este una cu atât mai suprinzătoare cu cât cadele medicale erau sceptice în ceea ce privește puterea organismului ei de a lupta cu trauma.

 

Maria Macsim Nicoară poate elucida cazul

Maria Macsim Nicoară se află în continuare internată la Spitalul de Neurochirugie din iași. După mai multe zile de comă, și o operație dificilă la cap, artista da semne că își va reveni. Inițial medicii erau destul de rezervați în ceea ce o privește. Potrivit acestora, mezosoprana a ajuns la spital cu un politraumatism sever și mai multe leziuni la cap și torace. A fost operată de urgență însă mai multe zile a respirat doar cu ajutorul aparatelor.Apropiații femeii sunt de părere că situația a fost cu atât mai gravă cu cât Maria a agonizat vreme de 8 ore. Dacă incidentul s-a petrecut seară, abia a două zi de dimineață, soacră femeii a sunat la ambulanță.

Maria macsim nicoară este singură care în acest moment ar putea elucida cazuistică de față. Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele soțului femeii însă lucrurile nu pot avanasa în acest sens în nici o direcție. Asta pentru că nu există dovezi că pianistul Codrin Nicoară ar fi fost implicat în ceea ce i s-a întâmplat soției lui. Mai mult, bărbatul a declarat că el și soția lui aveau o relație excelentă. Acesta a sustinut și că nu a fost vreodată violent cu femeia. Maria Macsim Nicoară avea în momentul în care a a ajuns la spital o alcoolemie mare, de 0,40mg/l.  Procurorii analizează acum două piste. În prima este susținută ipoteza că Maria Macsim ar fi băut la părinții ei câteva pahare cu vin în seară incidentului. Cealaltă poteza presupune că această ar fi băut acasă alături de soțul ei.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro