Cunoscutul păpușar Caroll Spinney s-a stins din viață duminică dimineață. Bărbatul suferea din cauza unei probleme locomotorii, tocmai din acest motiv din 2015 până în 2018 a fost doar vocea personajului Big Bird, lăsând pe altcineva să se ocupe de manevrat.

Cofondatorul show-ului „Sesame Street” a declarat faptul că este profund mișcat de dispariția lui Spinney și că îi este recunoscător pentru cei aproape 50 de ani de muncă pentru a-i face fericiți pe copiii din întreaga lume.

După ce a filmat ultimele episoade care au fost difuzate anul acesta pentru a marca cei 50 de ani de la debutul acestei producții, Caroll Spinney și-a anunțat retragerea din lumea „Sesame Street „.

Păpușarul a declarat că dându-i viață personajului Big Bird, a reușit să învețe lucruri care l-au ajutat pe tot parcursul vieții lui și este sigur că prin acest efort, a devenit o persoană mult mai bună.

Spinney a fost un băiat interesat de manevratul păpușilor încă din copilărie. Acesta a învățat primii pași ai acestei arte în timp ce făcea parte din forțele aeriene din America. Primul său show a fost la un post de televiziune din Las Vegas, ca mai apoi să facă parte din renumitul proiect „Sesame Street”.