Reclamă

Zina Dumitrescu s-a stins din viața cu un an în urmă. „Mama modei românești” și-a trăit ultimii ani din viață într-un azil. Chiar fiul ei a fost cel care a dus-o acolo, iar apoi a abandonat-o. De-a lungul timpului petrecut în azil mama Zina a fost îngrijita de directorul de acolo și de copiii ei din lumea modei: Valentina Pelinel, Dana Savuica sau Catalin Botezatu.

Pe lângă faptul că nu a fost alături de mama lui in ultimii ani de viata, Catalin nu i-a aprins o lumanare la mormant. Mai mult decat atat, baiatul creatoarei nu i-a organizat nici parastasul de un an. Barbatul nu a dat nimic de pomana pentru sufletul mamei sale, desi se lafaie in averea stransa de aceasta de-a lungul vietii.

Mama Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani. Femeia a vrut de mai multe ori sa isi puna capat zilelor. Acesta a fost si motivul pentru care a fost abandonata la azil de fiul ei. Astfel acesta a scapat de a o ingriji pe aceasta. Din acel moment, barbatul nici macar nu isi prea vizita mama si nu se mai interesa de starea ei. Acest lucru i-a produs femeii o uriasa suferinta.

Imediat ce creatoarea de moda a fost condusa pe ultimul drum, fiul său a vândut toate Zinei Dumitrescu și s-a mutat la Timișoara alături de familia sa.  De atunci nimeni nu a mai auzit de el. Mama Zina a ramas singura si dupa moarte. Fiul pe care l-a iubit sa ii aprinda macar o lumanare. De parastasul de un an nici nu se mai pune vorba. Iar daca ne amintim, nici la inmormantare nu s-a ocupat de pomana, aceasta fiind organizata de patronul aziului in care a trait Zina Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat cu Cătălin?

O prietena apropiata de Zina Dumitrescu a dat declaratii pentru impact.ro. Femeia sustine ca barbatul este un om nepoliticos si are un caracter extrem de agresiv. Mai mult, acesta nu a fost niciodata apropiat de mama lui, sustinand ca Zina îl lăsa singur prea mult timp în copilărie. Prietena Zinei a mai declarat ca femeia plangea de fericire cand o vizita fiul la azil. Femeia a mai spus ca nimeni nu mai stie nimic de el. Barbatul nu a pastrat legatura cu nimeni. Asta chiar daca prietenii Zinei si-ar fi dorit sa-i ramana alaturi si sa organizeze evenimente în cinstea creatoarei de moda.

 


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro