Reclamă

Tânăr și efervescent, Horia Stancu ajunsese directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri brașov la doar 29 de ani. Cu o echipa căreia i-a fost mereu loial, tânărul aflat în slujba comunității era zi s noapte pe drumurile județului. Mereu activ, Horia i-a lăsat înmărmuriți  pe cei din jur  săptămâna trecută  în urma unui  AVC suferit. După câteva zile critice în care medicii au încercat să îl stabilizeze, ieri, tânărul a pierdut lupta cu viața.

Pe perioada spitalizării, directorul DRDP a primit numeroase încurajări din partea subalternilor a colegilor de partid dar și a cunoștințelor. Sutele de mesaje de pe pagina lui de socializare arată durerea față de suferință unei persoane atât de tinere.  Ieri, în cursul nopții dintre miercuri spre joi, Horia a fost anunțat decesul.Conducerea CNAIR și-a exprimat regretul pe o rețea de socializare privind moartea celui ce a fost cel mai tânăr director al DRDP Brașov.

„Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului DRDP Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie.” a scri prefectul județului Brașov pe pagină să de socializare

Horia Stancu a lăsat în urmă o soție la fel de tânăra și un băiețel care abia a împlinit 11 luni. Pe pagina sa de Facebook, Horia posta extrem de des imagini cu lucrările pe care le avea în desfășurare. Alături de echipa lui, susțîn cunoștințele, tânărul director s-a ambiționat să construiască acolo unde alții își doreau să dărâme. Fiecare postare din mediul online a tânărului ambițios în a schimbă ceva la nivel de județ era însoțită de hastag-ul #totpedrum. Acesta a rămas și motto-ul folosit de cei care l-au îndrăgit în mesajele lor de rămas bun.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro