Iubită și controversata.

Asa este Bianca de la Puterea Dragostei. Fanii emisiunii se împart în doua categorii: cei care o iubesc si cei care nu o suporta. Timp de doua sezoane tanara a îndurat multe atacuri si a tinut audientele Puterea Dragostei la cote maxime. Dacă în primul sezon a câștigat banii, în cel de-al doilea tanara a tintit dragostea.

Dragoste pe care parea ca a gasit-o în bratele lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Din pacate pentru fanii care îi voiau impreuna pana la adanci batraneti cei doi s-au despartit. Unul dintre motive ar fi si trecutul tinerei, peste care Livian nu a putut trece. În urma cu doua luni au aparut cateva filmulte interzise minorilor in care aparea Bianca. Tanara i-ar fi ascuns aceste lucruri iubitului ei, iar acesta, desi i-a fost suport moral, nu a mai vrut sa ii fie iubit.

Pentru ca a fost atacata din nou de Reea si Tina pe baza trecutului ei, Bianca a rabufnit si le-a dat replica. Satula sa se scuze pentru o greseala de cand era minora, bruneta a punctat ca nu a castigat bani din videochat. Mai mult, le-a aratat fanilor cum isi castiga ea traiul inainte de participarea la emisiune. Imediat după terminarea liceului, Bianca a plecat la mare, unde a si lucrat. Concurenta de la Puterea Dragostei a facut tatuaje pe plaja, pentru bani.

Din ce trăia Bianca Comănici, înainte de Puterea Dragostei

Fosta iubita a lui Livian a publicat o imagine cu ea din acea vreme. Tânăra este complet schimbata in realitate fata de atunci. Fotografia a fost facuta in 2018, cand Bianca era blonda și nu se aranja atat de mult ca acum. Între timp, concurenta de la Puterea Dragostei a urmat si un curs de make-up unde a invatat sa se ingrijeasca.

„Uite ce făcea Bianca înainte să vină la emisiune, dragilor. Imediat după liceu. Făceam tatuaje pe plajă și vă pot pune câte poze vreți să vedeți ce făceam eu înainte de emisiune, după liceu.”, a scris Bianca pe instagram, într-un story. Tânăra s-a săturat să fie acuzată de lucruri neortodoxe, de antifanii sai. Fosta iubita a lui Livian a decis sa nu mai taca si sa se apere de fiecare data.