Reclamă

Un preparat fără carne, foarte delicios cu spanac, brânză și un burger pe bază de cartofi.

Burger de Alaska Pollock cu crema de spanac și ciabatta

Un sandwich special

  • 4 felii de bacon prăjit
  • 1 ceapă mare
  • 1 cartof mare roșu
  • 1 lingură mare de zeamă de lămâie
  • 200 ml supă de legume, sau apă cu un cub magic de supă
  • paprika afumată
  • 150 ml smântână de gătit
  • pătrunjel proaspăt
  • 30 g semințe susan
  • 2 căței usturoi tocați fin
  • spanac congelat
  1. Ne ocupăm de spanac. Călim trei sferturi din ceapa tocată și usturoiul tocat fin cu puțin unt și ulei de măsline. Apoi punem spanacul congelat. Lăsăm să se facă apoi, după ce se răcește îl facem fin, cu ajutorul unui blender.

  2. Apoi ne ocupăm de bacon pe care-l prăjim la foc mare, rapid. Timp de 8 minute. În același ulei călim ceapa până se înmoaie, undeva la 5 minute.

  3. Apoi adăugăm cartofii, cimbrul, bulionul piperul și parika afumată. Se fierbe până când devine cartoful moale.

  4. După ce se fierbe amestecăm cu smântâna de gătit și amestecăm.

  5. Formăm din pasta rezultată un burger, deasupra acestui burger vom presăra semințe de susan. Băgăm la cuptor pentru 190 de grade celsius, timp de 8 minute.

  6. Când este gata tăiem ciabatta în două, o parte o ungem cu crema de spanac, peste ea presărăm brânză și roșii deshidratate. Peste ea punem burgerul ALaska Pollock, peste feliile de bacon prăjit și pătrunjelul proaspăt. Punem cealaltă bucată de ciabatta.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro