Reclamă

Curg rauri de lacrimi pentru Nicoleta Marcu, tanara de 27 de ani data disparuta saptamana trecuta chiar de catre mama ei. Femeia s-a ingrijorat cand a vazut ca nu poate sa dea de fiica ei și a alertat autoritatile.

Politistii si pompierii au cautat-o fara incetare timp de o saptamana, in Slatina, acolo unde tanara locuia alaturi de iubitul ei, insa nu au avut noroc. În cele din urma, oamenii legii au continuat investigațiile cercetand imaginile luate de pe camerele de vedere din oraș. Acestea au surpins-o pe Nicoleta cum coboara spre raul Olt, de una singura.

Acum, la o saptamana de la disparitie, tânăra a fost găsită fără viata, plutind în zona debarcaderului de la Plaja Olt, iar anuntul a fost facut de IPJ Olt.

„Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat in zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost gasit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”.

Potrivit oamenilor legii, la cercetarea la fata locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu s-au gasit semne de violenţă.

Tânăra Nicoleta Marcu lucra la un magazin de pe Bulevardul A.I. Cuza ca vânzătoare și locuia în Slatina împreună cu iubitul ei, cu care urma sa se logodeasca in aceasta vara. Nu este clar daca tanara s-a sinucis, dar cercetarile vor continua pana se va face lumina in acest caz.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro