Reclamă

S-au încheiat operaţiunile de căutare şi salvare, la o săptămână de la seismul care a zguduit Albania. Premierul albanez a ţinut să le mulţumească militarilor români pentru sprijinul acordat.  Edi Rama a anunțat că operațiunile de salvare după cutremurul în care și-au pierdut viața 51 de persoane s-au încheiat și le-a mulțumit de altfel şi militarilor din țările vecine pentru că au venit în ajutor.

„Recunoștință infinită pentru toate forțele de căutare-salvare și posibilitatea de a mulțumi în mod direct public, forțelor din Franța, Italia, Turcia și România. Sunteți o stea adăugată în inima albanezilor, care nu te vor uita niciodată. Dumnezeu să fie cu voi, familii, popoare și țări”, a scris, pe contul său de Facebook, șeful guvernului de la Tirana.

Edi Rama a postat un video în timp ce vorbește în fața salvatorilor veniți din mai multe țări, între care România.

Şi  ministrul albanez al Apărării a scris, pe pagina sa de  Facebook, faptul că albanezii sunt recunoscători pentru ajutorul primit.

„Prietenii adevărați sunt cunoscuți în zile dificile și niciodată mai mult decât în aceste zile, această expresie nu a fost atât de mare valoare. Peste 250 de specialiști din țările vecine, prietenii și partenerii noștri ne-au fost aproape încă din primele ore din 26 noiembrie. Mulțumim fiecăruia dintre ei pentru contribuția și sacrificiu în timpul operațiunilor de salvare de căutare. O întreagă națiune este recunoscătoare”, a scris Olta Xhacka.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro