Reclamă

Florin Muntean, bărbatul înșelat, era prieten bun cu Ciprian Marica, acestia fiind chiar prieteni de familie si vecini, fiecare detinand cate un apartament in acelasi bloc din Constanta. Atat Marica, cat si Florin Munteanu au doi copii acasă, iar aparitia acestui filmulet afecteaza ambele familii.

Bărbatul înșelat are 33 de ani, este fost baschetbalist la Gaz Metan Mediaș și la U Cluj și fiul fostului șef Transgaz. Potrivit presei locale, Florin Muntean a simtit la un moment dat că de o perioada există o apropiere ciudată între soția lui și fostul internațional de fotbal, Ciprian Marica, mai ales după ce au petrecut împreună într-un club, asa cum afirma pe filmare si sotul inselat.

Filmuletul publicat in media a fost realizat in vara anului trecut, dar bărbatul încornorat a trecut totul cu vederea si i-a mai dat o sansa sotiei sale, alegand sa nu divorteze dupa o casnicie de 4 ani, gândindu-se la cei doi băieți pe care îi au împreună.

Potrivit filmarii postate de Ziarul de Cluj, Marica, acoperit doar cu un prosop, încerca în zadar să-l liniștească pe soțul Anei Muntean, cu care se cunoștea de dinainte..

„E fain la Cluj? Arată-mi și mie camera asta, nu am fost niciodată în ea. Nu mergem nicăieri, nu vreau să mă țigănesc cu tine”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean.

„Știam că există această filmare, știam de problemele lui din căsnicie, dar nu știu cum a ajuns videoclipul în presă. Oricum, Florinel și Ana au zis să-și mai dea o șansă”, a spus un apropiat al bărbatului înșelat.

Rămâne de văzut cum se va termina aceasta poveste încurcată, mai ales ca acum imaginile au ajuns si la iubita lui Ciprian Marica.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro