Reclamă

Nelson Mondialu a devenit cunoscut pe internet pentru videoclipurile și opiniile sale spuse fara peredea. În ulrtimul timp, barbatul a fost concentrat pe dezvăluiri din emisiunea Puterea Dragostei, acolo unde concurează și fiul său, Livian Pop.

Acum, sesizand potentialul viral, Nelson a revenit pe Youtube cu un videoclip în care a făcut destainuiri despre Vulpita de la Blăgești, iar fanii au ramas fara cuvinte in fata dezvaluirilor. Nelson a vorbit despre Vulpița și Viorel Stegaru,cel mai controversat cuplu al momentului în showbiz-ul românesc. Potrivit bărbatului, Vulpița și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, sunt verișoare îndepărtate.

„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson în vlog-ul său.

Tatăl lui Livian a declarat că are„sursele” lui la Blăgești și așa a aflat că Mirela Vaida și Vulpița fac parte din aceeasi familie. Asta nu e tot! Potrivit lui Nelson Mondialu cele două seamănă si fizic destul de bine.

„Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro