Reclamă

Cristina le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali tot ce s-a întâmplat înainte să meargă la maternitate, dar și câte a pătimit odată ajunsă la clinica unde a născut, pentru a-si preveni urmaritoarele sa nu faca aceleasi greseli ca ea.

În ziua nașterii, când au început contractiile, iubita lui Alex Pițurcă nu a fugit direct la spital, așa cum ar face, de teama, orice alta femeie gravida, ci a preferat să facă duș și să se aranjeze pentru evenimentul unic din viata ei. Pentru că este o influencerita care se respecta, nu putea să iasă din casă nepregătită și chiar daca durerile erau extrem de mari, machiajul a trebuit să fie impecabil. A crezut ca toata lumea va fi la dispozitia ei atunci cand va aparea la spital in cea mai buna forma a ei, dar a ajuns sa traiasca un cosmar din acest punct de vedere.

„Mi-au făcut contractul în mai puțin de 10 minute. Că nu au timp și nu au birouri disponibile. Și au mai pățit fete de nu li s-au arătat camera, așa să aveți grijă să nu pățiți și voi și să vedeți camera înainte, ca să fiți mulțumite. Dar mie nu mi-au aratat-o pentru că mi-au dat vrăjeala că sunt ocupate și am zis să merg pe mâna lor că am zis că e o clinică ce se respectă. Mi-au încasat, mi-au făcut factură și după mi-au spus că nu îmi pot face reducere, că deja au emis factura și nu se mai poate.” a spus Cristina Ich pe instastories.

Cristina Ich a reusit sa depaseasca acest moment greu din viata ei, concluzionand ca nu a fost deloc multumita de tratamentul primit in clinica privata in care a ales sa nasca, iar acum principala ei preocupare este să îi ofere micuțului său o educație aleasă. Frumoasa bruneta vrea ca fiul ei sa devina un barbat adevarat, care sa stie sa respecte si sa ajute femeia care va fi langa el.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro