Reclamă

După ce fiul lui a anuntat zilele trecute că artistul este infectat cu coronavirus, în aceasta dimineata interpretul de muzică populară s-a stins din viata.  Acesta si-a trait ultimele clipe internat în stare gravă la Spitalul din Suceava.

Artist cunoscut în muzica populară din România, Nelu Bălășoiu, a murit în dimineața zilei de marți, 21 aprilie, potrivit România TV.

În urmă cu câteva zile, Nelu Bălăşoiu a fost confirmat cu Covid-19, iar la scurt timp după confirmarea cruntului diagnostic, interpretul de muzică populară a suferit un atac vascular cerebral. Acesta a fost internat în comă la spitalul din Suceava, iar medicii erau rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate, după cum declara Ionut, fiul artistului.

”Acum câteva minute m-a anunțat fiul său. A fost colegul meu de cameră și am împărtășit multe momente minute în carieră. Vom pierde o mare valoare a folclorului românesc.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace. A mai avut și alte probleme în ultimii ani”, a spus Gheorghe Turda, la sursa citată.

Anuntul legat de starea precară de sănătate a lui Nelu Bălăşoiu (71 de ani) a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj postat pe Facebook.

“Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit”, a scris Ionuţ Bălăşoiu în Vinerea Mare.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro