Reclamă

Astazi se desfasoara etapa semifinala a emisiunii Asia Express. Adda si Catalin, Speak si Stefania si Abagiu si Radu se lupta pentru un loc in etapa finala care ii va duce in Taipei. Cele trei echipe au avut numeroase probe în etapa de astazi, iar spre surprinderea tuturor, Adda si Catalin s-au descurcat cel mai bine.

In prima proba, concurentii au trebuit sa gaseasca oameni cu care sa recreeze cateva imagini in care erau prezente evantaiele. Adda si Catalin au terminat proba pe primul loc, Speak și Stefania pe locul 2, iar ultimii au fost Radu si Abagiu.

La urmatoarea proba, echipele au trebuit sa recreeze niste desene de pe un perete. Aceasta proba le-a dat batai de cap tuturor echipelor, mai ales datorita faptului ca peretele cu desenele era departe de locul in care ei aveau plansa de desenat si afara ploua.

Adda si Catalin au terminat si aceasta proba pe primul loc, urmati de Speak si Stefania și Abagiu si Radu. Ca urmatoare provocare, echipele au fost nevoiti sa convingă oameni care sa se pozeze cu desenele lor, sa posteze imaginile respective pe conturile de socializare si sa stranga 50 de like-uri.

Din nou, Adda si Catalin au terminat pe primul loc si au plecat sa isi continue cursa într-un magazin de antichitati. In respectivul magazin, echipele au primit o cutie pe care sa o livreze pe Strada Electrocasnicelor. La livrarea cutiei, au primit o lanterna, cu ajutorul careia au descifrat un mesaj secret.

Potrivit mesajului, trebuiau sa mearga intr-un parc unde sa gaseasca un barbat cu anumite specificatii, caruia sa ii predea pachetul final.

Adda si Catalin au terminat primii toate misiunile si au fost cei care au ajuns primii la Gina. Speak și Stefania au fost urmatoarea echipa ajunsa la punctul de intalnire.

Echipa de pe ultimul loc este cea formata din Abagiu si Radu. Ancora a fost rosie și cei doi au parasit concursul chiar in penultima etapa.

Asia Express continua cu etapa a 10-a, cea finala! Trei echipe s-au calificat pentru cursa finala: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin și Speak și Ștefania.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro