Reclamă

După aflarea veștii că a fost trădată, Claudia Ghițulescu a decis să pună capăt căsniciei cât mai repede posibil. Din păcate, instanțele judecătorești sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus, iar acest lucru înseamnă că artista nu mai poate divorța și rămâne căsătorită legal cu bărbatul care a înșelat-o cu o femeie de 20 de ani.

Din declarațiile interpretei reiese că nu mai păstrează legătura cu fostul soț și că viața ei a mers mai departe. De când se află în autoizolare, Claudia Ghițulescu a spus că a reușit să slăbească și a făcut sport. De Paște, vedeta plănuiește să meargă la părinții ei.

‘Divorțul s-a amânat, noi nu mai vorbim. Am lăsat în urmă trecutul, privesc cu optimism spre viitor. M-am vindecat frumos, fac de toate în izolare. Am slăbit, fac sport, gătesc ciorbe, supe creme din legume, fac curat printre costumele populare și haine, am lansat un parfum special care îmi poartă numele. Am filmat un videoclip înainte să intru în izolare la piesa „Nu te da bătut, nu te lăsa”, am filmat pentru emisiuni, mă duc cu hârtie specială la televiziuni. De Paște mă duc acasă, n-am vrut să merg până acum pentru că tata are diabet, eu sunt cu imunitatea scăzută după ce am pierdut sarcina anul trecut. Dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă, o altă viață.’, a declarat Claudia Ghițulescu, potrivit Click!.

Chiar dacă artista nu mai poate divorța acum și este obligată de situatia actuala sa ramana legata de omul care i-a facut atat de mult rau, totul se va încheia după ce va trece această perioadă.

Claudia își dorește să fie o femeie liberă și în acte și declară că nu și-a putut ierta bărbatul care înșelat-o și i-a provocat o durere sufletească imensă.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro