Reclamă

Superstarul britanic Adele a izbucnit în lacrimi după ce a zărit-o pe Celine Dion la concertul său din Las Vegas. Momentul a fost surprins de un spectator, fiind apoi divizat online, scrie BBC. Emoționanta revedere a celor două vedete a avut loc în Teatrul Colosseum de la Caesars Palace. Acest loc este cunoscut pentru debutul rezidenței lui Celine Dion din anul 2003, fiind considerat simbolic în cariera acesteia.

Martorii au relatat că întâlnirea dintre Adele și Celine Dion a culminat cu o îmbrățișare emoționantă. Nasser, un spectator care a capturat momentul pe telefonul său mobil, a declarat pentru BBC News: „Părea cu adevărat că îi înmâna cheia lui Adele cu mândrie”. El a mai adăugat: „Și când Adele i-a oferit acea îmbrățișare, toată lumea a simțit ceea ce au simțit ele”.

Se știe că Adele o admiră de mult timp pe celebra cântăreață canadiană. De asemenea, Celine Dion a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa lui Adele, considerând-o una dintre cele mai talentate artiste ale generației sale.

Întâlnirea dintre Adele și Celine Dion la concertul din Las Vegas a captat atenția fanilor și a fost subiect de discuție pe rețelele de socializare. Momentul a fost perceput ca un omagiu adus talentului, dar și prieteniei dintre cele două cântărețe renumite.

Concertul lui Adele de la Colosseum Caesars Palace, locația istorică legată de numele lui Celine Dion, a fost împânzit de emoții. Această întâlnire surprinzătoare a întărit legătura dintre iubitorii muzicii și cele două artiste respectate la nivel global.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro