Reclamă

Un incident neobișnuit s-a petrecut recent la gara centrală din Milano, unde un român de 44 de ani, identificat drept Gheorghe de presa italiană, a provocat haos urcând pe faţada clădirii. Acesta s-a folosit de schelele instalate pe clădire pentru a ajunge la o înălţime de 35 de metri, creând o situaţie alarmantă pentru călători şi echipele de intervenţie.

Gestul extrem al bărbatului a determinat pompierii italieni să declanșeze un plan de urgență, iar intervenția lor rapidă a inclus întinderea unei saltele gonflabile la poalele clădirii. Pe parcursul a aproape două ore, Gheorghe a negociat cu pompierii, refuzând inițial să coboare.

Motivul ce l-a determinat să escaladeze clădirea era frustrarea cauzată de faptul că alţi imigranţi îi furaseră telefonul mobil în timp ce dormea. Românul, care se afla de cinci zile în Milano şi trăia pe străzi, a fost în cele din urmă convins să se predea paşnic autorităților.

Incidentul a atras atenţia sutelor de oameni care se aflau în acel moment în zona gării, martorii fiind implicați neintenționat în acest eveniment dramatic. Gheorghe a fost escortat ulterior la secția de poliție pentru clarificări legate de comportamentul său.

Situaţia s-a încheiat fără incidente majore, iar bărbatul nu a suferit răni în urma acestei acţiuni. Autorităţile investighează în continuare incidentul, având în vedere circumstanțele precare în care acesta trăia pe străzile din Milano.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro