Reclamă

O fetiţă în vârstă de 9 ani a reușit să scape nevătămată după ce autoturismul în care se afla a căzut de pe un pod, accident survenit în localitatea Jitia din județul Vrancea. Din nefericire, șoferul vehiculului a decedat în urma incidentului.

„Poliţiștii vrânceni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Jitia. Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că din cauza neadaptĂrii vitezei de deplasare, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, căzând de pe un pod. Din nefericire, cadrele medicale sosite la fata locului au declarat decesul conducătorului auto”, anunță sâmbătă IPJ Vrancea, potrivit News.ro.

Evenimentul dramatic a avut loc după ce autoturismul nu a reușit să mențină traiectoria corectă pe carosabil, conducând la pierderea controlului și căderea vehiculului de pe un pod. În ciuda impactului violent, fetița de 9 ani a reușit să părăsească vehiculul și să ajungă în siguranță la salvatori.

Polițiștii din Vrancea continuă cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Investigațiile urmează să clarifice cauzele și condițiile ce au condus la pierderea controlului asupra vehiculului și căderea sa de pe pod.

Abonându-te la Newsletter primești sinteza celor mai bune informații, articole și interviuri exclusive publicate de digi24.ro


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro