Reclamă

Un bărbat înarmat cu un cuțit a rănit patru persoane vineri într-un supermarket din Sankt Petersburg, fiind ulterior arestat de poliție. Conform informațiilor oferite de Comitetul rus de Anchetă, atacatorul a țintit clienții, înjunghiindu-i cu un cuțit într-un supermarket aparținând grupului O’Key.

Motivul atacului rămâne necunoscut în acest moment. Comitetul rus a declarat că „patru victime cu răni de diferite grade de severitate au fost spitalizate și au primit îngrijiri medicale”, iar suspectul a fost arestat la fața locului. O anchetă a fost deschisă pentru „tentativă de omor asupra a două sau mai multe persoane”.

Comisia de anchetă a făcut publice imagini surprinse după atac, una dintre acestea arătând o pată mare de sânge pe podeaua unuia dintre raioane. Fotografiile publicate de mass-media rusă Fontanka înfățișează un bărbat imobilizat la pământ de poliție, purtând o jachetă neagră, cât și un cuțit pătat cu sânge.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul alerga prin supermarket și ataca o persoană cu cuțitul, aruncând apoi cu o sticlă în direcția acesteia.

Un alt martor ocular, o femeie, a declarat pentru Fontanka că l-a văzut pe bărbat „aruncând cu sticle de șampanie” și luând apoi un cuțit. Clienții „fugeau”, dar acesta „a ajuns din urmă o femeie în mijlocul magazinului și a înjunghiat-o în piept”, a mai relatat martora.

Incidentul continuă să fie investigat, iar autoritățile lucrează pentru a stabili motivele acestui atac violent.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro