Reclamă

Trei bărbați români, care au fost dați în urmărire internațională, au fost aduși în țară joi, 24 octombrie, sub mandate de arestare preventivă sau de executare a unor pedepse cu închisoarea, conform unui comunicat al Poliției Române. Printre infracțiunile ce îi vizează pe cei trei se numără un caz de viol, precum și unul de trafic de droguri.

Bărbații au fost aduși în România de autorități având vârste cuprinse între 28 și 49 de ani. Unul dintre cei escortați, cu domiciliul în Brașov și în vârstă de 38 de ani, a fost adus din Germania, fiind cercetat pentru viol. Judecătoria Sectorului 2 București a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, fapt pentru care a fost dat în urmărire internațională, a menționat sursa citată.

Un alt bărbat, în vârstă de 49 de ani, originar din Constanța, a fost de asemenea adus din Germania. Pe numele acestuia exista un mandat de executare a unei pedepse de patru ani cu închisoarea pentru tâlhărie, emis de Judecătoria Mangalia.

De asemenea, din Spania a fost adus un tânăr de 28 de ani, în baza unui mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Vaslui. Acesta era urmărit internațional pentru trafic de droguri.

În prezent, cei trei indivizi au fost încarcerați, urmând să își execute pedepsele conform mandatelor emise.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro