Reclamă

Vineri, 1 noiembrie, noua generație de specialiști în IT își va începe școlarizarea la LINK Academy, în cadrul celor mai căutate programe educaționale din regiune. În mai puțin de 12 luni, cursanții vor dobândi competențe practice esențiale și se alătură celor care s-au asigurat deja un loc de muncă sigur și bine plătit.

Perioada actuală de înscrieri cu prețuri promoționale se apropie de final, iar participanții își aleg domeniile care li se potrivesc cel mai bine. LINK Academy pune la dispoziție cele mai moderne programe aliniate necesităților pieței și standardelor internaționale. Profesorii de înaltă calitate, utilizarea de tehnologii noi și metodologii inovatoare precum „Arhitectura cunoștințelor”, plasează această academie ca partener educațional preferat de giganți IT precum Adobe, Microsoft sau Linux Professional Institute.

„Acest parteneriat ne confirmă calitatea muncii și ne oferă recunoaștere internațională, iar pentru cursanți, o oportunitate de a obține certificate prestigioase în IT”, susține un reprezentant LINK Academy. Cursurile de la LINK preiau competențe-cheie în domenii de vârf precum inteligența artificială și învățarea automată.

Cu accent pe practică și inovație educațională, LINK Academy utilizează o metodologie avansată, care permite dobândirea rapidă de competențe, finalizând cursurile între 9-12 luni. Alături de echipamente tehnice de ultimă generație și primul sistem modern de învățare la distanță creat conform standardelor mondiale, academiștii sunt bine pregătiți pentru piața muncii internaționale.

Accentul pe cariere de succes se vede și în oferta variată de formare, de la inteligență artificială la dezvoltare de aplicații mobile. „Cu suport din partea Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), cursanții primesc sprijin în construirea unui portofoliu, creare CV și pregătirea pentru interviuri”, adaugă o sursă internă. Oportunitățile se extind către asigurarea de stagii de practică, datorită colaborării cu peste 300 de companii de succes.

Cursurile încep pe 1 noiembrie, iar prețurile promoționale sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată. Numărul de locuri este restrâns, așadar cei interesați sunt încurajați să își asigure din timp un loc în cadrul acestor programe.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro