Reclamă

FCSB și Glasgow Rangers au confirmat formațiile de start pentru meciul de joi seară, ce se va desfășura pe stadionul Ibrox Park din Glasgow, în cadrul etapei a treia din Europa League.

Rangers va intra pe teren cu Jack Butland în poartă, iar apărarea va fi formată din James Tavernier, Leon Balogun, John Souttar și Jefte. Mijlocul va fi asigurat de Connor Barron și Nicolas Raskin, iar liniile ofensive îl vor avea în prim-plan pe Cyriel Dessers susținut de Vaclav Cerny, Tom Lawrence și Nedim Bajrami. Echipa este pregătită de Philippe Clement, iar lista rezervelor cuprinde, printre alții, pe Liam Kelly, Mohamed Diomande și Kieran Dowell.

FCSB va miza pe Ștefan Târnovanu între buturi, Alexandru Pantea, Siyabonga Ngezana, Joyskim Dawa și Mihai Popescu în apărare. Mijlocul va fi gestionat de Baba Alhassan și Malcom Edjouma, iar atacul este compus din Marius Ștefănescu, Luis Phelipe, David Miculescu și Daniel Bîrligea. Sub bagheta antrenorului Elias Charalambous, echipa are rezerve precum Andrei Vlad, Octavian Popescu și Vlad Chiricheș.

Arbitrajul va fi asigurat de o echipă din Italia, cu Marco Di Bello la centru și asistenții Davide Imperiale și Alessio Berti. Din comisia video fac parte Luca Pairetto și Valerio Marini.

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, a subliniat importanța demonstrației de curaj din partea jucătorilor săi pentru a obține o victorie în deplasare. „Trebuie să fim curajoși mâine pentru a câștiga cu Rangers,” a declarat acesta.

Partida nu îi va include pe trei jucători cheie ai FCSB, Darius Olaru, Adrian Șut și Florin Tănase, dar tehnicianul a subliniat că nu va folosi absențele ca scuze și că Siyabonga Ngezana este într-o formă bună pentru a juca.

Performanța FCSB în Europa League a fost impresionantă până acum, cu două victorii împotriva RFS și PAOK. Rangers, în schimb, a înregistrat o victorie și o înfrângere, ultimul eșec venind în fața echipei Lyon.

O victorie pe terenul lui Ibrox Park ar aduce FCSB mai aproape de play-off-ul competiției, obiectiv încurajat de previziunile supercomputerului Opta.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro