Reclamă

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat joi seara în exclusivitate la Digi24 că nu are nevoie de sprijinul PSD pentru a ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale. Conform acestuia, toate sondajele actuale arată că se va califica în turul secund, dar este preocupat de reducerea decalajului dintre el și Marcel Ciolacu.

Simion a criticat vehement PSD în aceeași discuție, afirmând că formațiunea „minte și păstrează aceleași metehne” din trecut. „PSD-ul acesta nou, PSD-ul frecventabil, minte, face ceea ce a făcut întotdeauna PSD-ul. Are aceleași metehne, are aceeași strategi”, a declarat George Simion.

În interviu, Simion a menționat că Gigi Becali, pe care l-a numit „iscoada perfectă”, i-a dezvăluit detalii despre discuțiile purtate cu Viorel Hrebenciuc și Rareș Bogdan. A adăugat că „nea Gigi” i-a spus tot ce trebuia să știe despre dialogurile avute cu diverse personalități politice, pe care nu le-a numit.

Întrebat despre acuzațiile venite dinspre Partidul Național Liberal (PNL), conform cărora președintele PSD ar dori să intre în turul doi alături de el, Simion a reacționat ironic: „Nu am nevoie de aceste voturi și nici de ajutorul ‘guzganului rozaliu’”, referindu-se la Viorel Hrebenciuc.

Simion a criticat ceea ce el numește „cosmetizarea PSD-ului” și susține că formațiunea politică urmărește să-l eticheteze drept extremist. El acuză că PSD încearcă să-l ducă intenționat în turul al doilea, fără ca el să aibă nevoie de un asemenea ajutor.

„Toate sondajele mă arată în turul al doilea”, a adăugat liderul AUR, referindu-se la sondaje precum cel al USR, CURS și INSCOP, care i-ar arăta poziția de candidat în turul doi al alegerilor prezidențiale.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro