Reclamă

Șeful Consiliului Național al PSD, Mihai Tudose, a avut la sfârșitul lunii august o întâlnire cu Viorel Hrebenciuc într-un restaurant situat lângă sediul PSD. În urma apariției publice a două fotografii publicate de G4Media, Tudose a confirmat întâlnirea, specificând că a fost „o discuție privată, nu am discutat politică și despre partid”.

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, într-o intervenție la Digi24, a comentat că reacțiile privind această întâlnire sunt exagerate, comparând mirarea publicului cu o întâlnire cu „Carlos Șacalul” și subliniind că Hrebenciuc nu are niciun rol oficial sau neoficial în PSD. „E pur și simplu o coincidență, Hrebenciuc nu are nicio calitate oficială sau neoficială în PSD”, a adăugat Romașcanu.

Romașcanu a precizat că Hrebenciuc nu influențează partidul și nici nu este implicat în activitatea acestuia. „Domnul Hrebenciuc nu are nimic cu PSD. Să-i spui lui Becali să-l susțină pe Simion e normal, e candidat AUR, e ca și cum mi-ați spune mie să îl susțin pe Ciolacu.” a declarat purtătorul de cuvânt.

Interesant, subiectul a generat discuții și în PNL, după ce Gigi Becali a recunoscut că a propus lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, o alianță cu AUR împotriva lui Marcel Ciolacu. Rareș Bogdan a confirmat discuția, dar a oferit o altă interpretare a acesteia, în timp ce Nicolae Ciucă, din același partid, a negat orice astfel de discuție.

Într-o intervenție la Digi24, Mihai Tudose a declarat că aceste întâlniri informale sunt frecvente și nu abordează subiecte politice. „Noi nu discutăm politică, pentru că ne enervăm, așa că am luat această decizie acum doi ani. (…) De aici, totul e poezie, dacă mai vreți poze, vă trimit eu”, a spus Tudose. De asemenea, el a menționat că nu l-ar dori pe George Simion în turul doi, considerându-l pe Nicolae Ciucă un adversar mai accesibil.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro