Reclamă

Fiica milionarului Ioan Crișan, alături de complicii săi, va fi prezentă joi seară în fața judecătorilor, după ce procurorii au cerut mandate de arestare pentru acuzația de omor. Se bănuiește că femeia ar fi plătit suma de o sută de mii de euro pentru asasinarea propriului tată. În fața anchetatorilor, ea a refuzat să facă declarații.

Cei trei suspecți urmează să fie transportați din arestul Capitalei, unde au fost cazați peste noapte, la Curtea de Apel București. Procurorii solicită ca aceștia să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. Anchetatorii susțin că fiica milionarului arădean ar fi pus la cale atentatul în care tatăl său a fost ucis și ar fi colaborat cu alți trei bărbați. Doi dintre aceștia au fost deja aduși la București și reținuți, în timp ce al treilea, care a dat declarații la Arad, este cercetat în stare de libertate.

Polițiștii au indicii că materialul explozibil folosit în atac ar fi fost adus ilegal în România din Serbia. Tragedia s-a produs pe 29 mai 2021, când omul de afaceri Ioan Crișan și-a pierdut viața după ce mașina sa a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Crișan era cunoscut pentru ferma sa de somn african, una dintre puținele de acest fel din Europa de Est. Ferma era amplasată într-un fost perimetru industrial de lângă municipiul Arad și cuprindea 22 de bazine alimentate cu apă termală dintr-un foraj de 900 de metri, fiind populată cu zeci de tone de pește.

Rezultatul anchetei și deciziile judiciare care vor urma sunt așteptate cu mare interes, având în vedere amploarea și gravitatea cazului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro