Reclamă

Joi, un accident devastator s-a produs în localitatea Recea, județul Maramureș, unde un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 45 de ani, și-au pierdut viața. Vehiculul în care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş a informat într-un comunicat transmis pentru News.ro că incidentul a fost sesizat prin apel la 112, la ora 12:56. „Astăzi, 24 octombrie, la ora 12:56, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Recea s-a produs un accident grav, soldat cu decesul a două persoane. La faţa locului, din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un autoturism a fost acroşat de un tren”, a precizat IPJ Maramureş.

La locul tragediei au intervenit de urgență echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureș, inclusiv 3 echipaje de pompieri și 2 echipaje medicale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). În ciuda intervenției rapide, cele două victime nu au mai putut fi salvate.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul, continuând investigațiile pentru elucidarea tuturor detaliilor acestui incident tragic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro