Reclamă

Joi, Elena Lasconi i-a cerut lui Marcel Ciolacu să facă publice măsurile luate după ce guvernele Republicii Moldova și Ucrainei au informat că George Simion, liderul AUR, pune în pericol stabilitatea regiunii. „Îl somez public pe Marcel Ciolacu să termine cu jocurile periculoase pe care le face”, a declarat Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale.

Lasconi a avertizat că PSD are trei candidați la alegerile prezidențiale din 2024 și că un vot pentru aceștia ar fi echivalent cu un vot pentru planurile lui Marcel Ciolacu. „Marcel Ciolacu, dacă tot vrea să fie președinte, să clarifice întâi ce a făcut din funcția de premier în cazul Simion. Conduce Guvernul, are o majoritate de 60% în Parlament, nu-l împiedică nimic să acționeze în interesul României,” a subliniat Lasconi.

Ea a acuzat PSD că promovează un lider controversat cunoscut drept „omul rușilor”, ceea ce ar putea pune securitatea națională în pericol. „Ne uităm la frații noștri din Republica Moldova cum se zbat să ducă țara spre Vest, la lupta pe care o dă Maia Sandu și, în același timp, îl vedem pe Marcel Ciolacu, într-o inconștiență totală, care face tot ce poate să-l transforme pe Simion în personaj frecventabil,” a continuat Lasconi.

Lasconi a criticat și PNL, afirmând că partidul împarte responsabilitatea planurilor lui Ciolacu, dar preferă să se limiteze la critici televizate fără a acționa. Ea a atenționat alegătorii să fie conștienți de implicațiile votului pentru AUR ca un vot indirect pentru PSD. „Atenție, un vot pentru AUR este un vot pentru PSD,” a concluzionat Lasconi.

În discursul său, Elena Lasconi și-a prezentat candidatura ca singura alternativă la vechile partide, subliniind importanța unității și a votului conștient în fața alegerilor viitoare.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro