Reclamă

Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Informațiile au fost furnizate de news.ro, iar autoritățile competente, respectiv Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, au inițiat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele incidentului.

Conform declarațiilor oferite de Poliția Capitalei, pe data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 13 Poliție, au fost informați cu privire la un incident de cădere de la înălțime ce a avut loc într-un bloc din Sectorul 3. Polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului și au confirmat veridicitatea incidentului, identificând victima ca fiind un tânăr de 23 de ani.

Echipajul SMURD prezent la locul evenimentului a constatat decesul bărbatului. Ulterior, s-a stabilit că acesta era lucrător de poliție. Investigațiile sunt acum în desfășurare, scopul fiind determinarea completă a circumstanțelor care au condus la tragicul eveniment, iar locul a fost securizat și delimitat pentru desfășurarea cercetărilor.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, ce colaborează pentru stabilirea situației de fapt și a condițiilor în care incidentul s-a produs. Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia.

Serviciul Omoruri și procurorii continuă investigațiile pentru a stabili exact împrejurările care au dus la acest eveniment tragic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro