Reclamă

Autoritățile din Palma de Mallorca investighează o ipoteză sumbră privind dispariția unei turiste de 24 de ani. Potrivit informațiilor, aceasta ar fi putut cădea într-un tomberon și ulterior ar fi fost incinerată accidental de către echipele de salubritate.

Dispărută de 6 zile, tânăra a fost raportată ca dispărută de mai mulți prieteni care se aflau în vacanță împreună cu ea, conform unor declarații transmise de Alin Petrică, corespondent Digi24 în Spania. Ancheta a dezvăluit că aceasta consumase băuturi alcoolice și substanțe halucinogene în momentul dispariției.

Ieri, investigatorii au descoperit obiecte personale aparținând tinerei în proximitatea unei gropi de gunoi. De asemenea, au găsit și niște resturi potențial umane, care sunt acum supuse analizelor de laborator pentru identificare.

Ipoteza conform căreia tânăra ar fi putut cădea într-un tomberon, urmată de colectarea de către echipa de salubritate și incinerarea accidentală, a fost formulată pe baza faptului că unul dintre transporturile operate de aceste echipe a fost dus la incinerare. Tomberoanele din acea zonă sunt deosebit de mari, astfel încât o asemenea situație ar fi posibilă.

În prezent, poliția tratează aceste informații ca simple ipoteze și continuă căutările tinerei. Părinții, rudele și prietenii acesteia trăiesc cu speranța că va fi găsită în viață.

Încheiem aici raportarea acestei știri cu atenționarea că investigațiile sunt în curs și orice concluzii definitive sunt premature.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro