Reclamă

Tânărul elvețian, care se autodenumește „nepotul lui Dracula”, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, fiind investigat pentru furtul unei mașini, conducere fără permis și sub influența drogurilor. De asemenea, el este responsabil pentru un accident în lanț la intrarea în Sibiu, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital, iar cinci vehicule au fost avariate.

Conform surselor Digi24, tânărul în vârstă de 19 ani nu este la prima abatere legală, având un cazier bogat în Elveția, unde a fost raportat pentru mai multe furturi și distrugeri. Anul trecut, în decembrie și ianuarie, a furat două mașini, provocând și un accident minor fără victime în țara sa de origine. El trăiește din ajutoare sociale, spun aceleași surse.

Într-un gest absurd, acesta a susținut în fața jurnaliștilor că graba sa se datora dorinței de a ajunge în Pădurea Hoia Baciu, unde spera să își întâlnească stră-stră-bunicul, Dracula, în speranța că va fi transformat în vampir – un vis pe care pretinde că îl are de mult timp.

În prezent, cetățeanul elvețian va petrece 30 de zile în arest, timp în care anchetele continuă. Mai mulți șoferi, reutilizați de poliție în cursul operațiunii de capturare a fugarului, susțin că au fost „folosiți drept scuturi umane”, acuzații ce sunt și ele în curs de examinare de către IPJ Sibiu.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro