Reclamă

Autorizația de construire pentru lărgirea la patru benzi a Centurii București între Domnești și DN5 (Jilava) a fost emisă, potrivit unui anunț făcut de Irinel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. A fost emisă Autorizația de Construire pentru execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi a Centurii București între Domnești și DN5 (Jilava), mai exact, sectorul de drum între km 40+000 și 54+700, a afirmat Irinel Scrioşteanu.

Lucrările sunt programate să înceapă în prima parte a lunii noiembrie și se estimează că vor fi finalizate în 24 de luni. Acest proiect, în prima sa etapă, include lărgirea la patru benzi a drumului și realizarea unor intersecții pe trei niveluri: subteran, teran și suprateran.

  • Reabilitarea pasajului superior peste DN5 (km 40+547).
  • Construirea unui pasaj superior nou pe DNCB peste bretele și sens giratoriu (km 40+750).
  • Proiectarea unui pasaj subteran pe DNCB x DC18 Măgurele (km 44+725).
  • Proiectarea unui pasaj subteran pe DNCB x DN6 Bragadiru (km 49+175).

Alte lucrări cuprinse în autorizație includ consolidări structurale, gestionarea scurgerilor de apă și drenaj, măsuri de siguranță rutieră, iluminat public și relocarea rețelelor de utilități publice. Traseul lucrărilor este stabilit între km 40+000 și 54+700, acoperind zonele administrative ale Jilavei, Măgurele, Bragadiru, Clinceni și Domnești.

Secretarul de stat Irinel Scrioşteanu a subliniat că acest proiect beneficiază de susținerea Consiliului Județean Ilfov și de implicarea activă a autorităților publice locale din Domnești, Clinceni, Bragadiru, Măgurele și Jilava.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro