Reclamă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-un interviu acordat postului Digi FM că are o reținere în a folosi limba engleză, recunoscând că nu o stăpânește foarte bine. El a fost solicitat să își facă o scurtă descriere în limba engleză, însă a refuzat, motivând că „nu se simte confortabil și nu o va face”.

Ciolacu a explicat că „în primul rând, cred că pot să le spun și românește. Nu am nicio problemă. Am o reținere și este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine și nu cred că ăsta este exercițiu pe care vi-l doriți.”

De asemenea, liderul PSD a povestit o experiență recentă legată de întâlnirile internaționale. El a menționat o conversație avută cu președinta Comisiei Europene, în care, deși a avut rezerve inițiale, au reușit să comunice eficient. „Am reușit în jumătate de oră să ne înțelegem foarte bine. A fost un tete-a-tete. Am avut negocierile în ceea ce privește viitorul comisar și eu zic că au ieșit acele negocieri, ținând cont de faptul că România are pentru prima oară un vicepreședinte al Comisiei”, a adăugat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat și că lucrează la îmbunătățirea abilităților sale lingvistice și economice, având profesori pentru ambele discipline. „E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, a subliniat el.

Aceste dezvăluiri marchează o abordare transparentă a liderului PSD privind competențele sale lingvistice, recunoscând deschis nevoia de perfecționare personală.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro