Reclamă

Gigi Becali, patronul echipei FCSB și candidat AUR la alegerile parlamentare, a dezvăluit marți seară la RealitateaTV că în urmă cu o lună și jumătate a fost contactat de Viorel Hrebenciuc, fostul lider PSD, care i-a cerut ajutorul pentru a-l sprijini pe George Simion să ajungă în turul doi al alegerilor parlamentare.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi. Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a declarat Becali în emisiunea televizată.

Becali a subliniat aprecierea sa pentru Hrebenciuc, numindu-l „singurul prieten adevărat” și „un om de mare caracter”. El a adăugat: „I-am zis ‘Dar după aia, în turul doi să nu vă apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic’. A zis o să-l bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo.”

Patronul echipei FCSB susține că strategia propusă de Hrebenciuc include atacarea tuturor celorlalți candidați pentru a-l pune pe Simion într-o poziție avantajoasă: „Zic ‘hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi’.”

Gigi Becali a confirmat în urmă cu o lună afilierea sa la partidul AUR și intenția de a candida pe listele acestuia la alegerile parlamentare, precum și suportul său pentru George Simion la prezidențiale. „M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar că îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților”, a precizat Becali.

În același context, există declarații și din partea altor lideri politici, precum Marcel Ciolacu, care a respins vehement orice acuzație de susținere a lui Simion pentru intrarea în turul doi, numind astfel de speculații „o tâmpenie”.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro