Reclamă

O femeie de 67 de ani din Maramureș a fost dusă de urgență la spital după ce a fost mușcată de un câine vagabond. Incidentul s-a petrecut în timpul unei deplasări către cimitirul din localitatea Cavnic. Din cauza rănilor grave cauzate de mușcătură, femeia nu a mai putut să se deplaseze singură și a fost nevoită să solicite ajutorul salvamontiștilor pentru evacuare.

Rănită și sângerând, victima a reușit să sune la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor. Deoarece zona era greu accesibilă, intervenția salvamontiștilor a fost esențială. „Femeia care a sunat la 112 şi a cerut ajutor a menţionat că se deplasa spre cimitirul din localitate, moment în care a fost atacată de animal şi muşcată de membrul inferior. Salvatorii montani au ajuns rapid la victimă, i-au acordat primul ajutor și ulterior au coborât femeia până la echipajul medical SMURD Maramureș care a transportat-o la unitatea medicală”, au transmis salvamontiştii.

O echipă de la Salvamont Maramureș a intervenit prompt, oferindu-i victimei primul ajutor la fața locului și asigurând transportul până la ambulanță. Ulterior, femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital pentru tratament suplimentar.

Acest incident evidențiază încă o dată pericolul pe care îl pot reprezenta câinii vagabonzi, mai ales în zonele unde accesul este dificil, iar intervenția rapidă a echipelor de salvare poate face diferența între viață și moarte.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro