Reclamă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu ar avea regrete dacă nu va câștiga alegerile prezidențiale și ar fi nevoit să părăsească politica, considerând acest moment ca o ocazie de a face altceva în viață. Întrebat la o emisiune de radio despre posibilitatea de a fi dat afară din partid în cazul unui eșec electoral, Ciolacu a afirmat că este important să stabilească dacă reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru PSD după alegeri. El a subliniat că a adus schimbări semnificative în partid, deschizându-l către noi abordări. „Câteodată mi-a reuşit, câteodată nu. Dar am schimbat ceva”, a precizat Ciolacu conform News.ro.

Liderul social-democrat a adăugat că, la 57 de ani, mai are timp să exploreze alte oportunități în afara politicii. „Sunt mulţumit încă de ceea ce fac. Nu disper. Eu cred că dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică nu ar fi un lucru foarte rău,” a declarat acesta. Ciolacu a menționat că a trăit mereu modest și nu se bazează pe lux, datorită experienței sale de a crește alături de doi frați. „Nu am lucruri de lux.”

Ciolacu și-a exprimat dorința de a se dedica hobby-urilor sale, printre care pescuitul, declarând că ar putea să se mute pentru o vreme în Delta Dunării. „Aş fi un bun pescar. Vreun an m-aş muta în Deltă şi dacă mă obişnuiesc cu ţânţarii cum trebuie, nu mi-ar displace,” a spus Ciolacu. El a dezvăluit că pasiunea sa pentru pescuit include capturarea crapului, considerând-o „cea mai mare provocare.”

În ceea ce privește aspirațiile sale neîmplinite, Ciolacu a afirmat că și-ar fi dorit să fie mai curajos în luarea deciziilor. „Cred că ar trebui cu toţii să fim mai curajoşi dacă vrem să nu pierdem toate oportunităţile,” a conchis liderul PSD. El a subliniat importanța curajului în atingerea obiectivelor și valorificarea oportunităților.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro