Reclamă

Incident dramatic în localitatea Tâmna din județul Mehedinți, unde un autoturism s-a izbit de un cap de pod, lăsând cinci persoane captive în vehicul. Pompierii de la ISU Mehedinți au intervenit de urgență pentru a salva viețile ocupanților mașinii care a suferit accidentul. Din primele informații, două persoane au fost deja eliberate din automobil, unul dintre acestea fiind un copil de doar 2 ani.

„Două persoane au fost evacuate din maşină, mai sunt 3 persoane blocate în maşină. Aparent este vorba de 5 victime”, au precizat reprezentanții ISU Mehedinți.

Copilul, care a suferit politraumatisme, necesită îngrijiri urgente, motiv pentru care a fost solicitat un elicopter SMURD. Polițiștii din cadrul localității au confirmat cererea de suport aeromedical pentru asigurarea unui transport rapid către unitatea medicală cea mai apropiată.

În acest moment, eforturile de salvare sunt concentrate pe extragerea restului de persoane rămase blocate în vehicul. Echipele de intervenție continuă să desfășoare operațiuni complexe pentru a îndepărta toată mărimea cauzată de accident și a garanta că toate victimele primesc îngrijirea de care au nevoie.

Incidentul a angrenat resurse importante și a atras atenția asupra necesității intervențiilor rapide și eficiente în astfel de situații. Autoritățile rămân mobilizate, asigurând sprijin complet celor afectați de această tragedie rutieră.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro