Reclamă

Controversatul influencer britanic Andrew Tate a stârnit reacții pe rețeaua socială X printr-un mesaj în care a declarat că se roagă să aibă o moarte la fel de eroică ca a fostului lider Hamas, Yahya Sinwar. Mesajul său, publicat sâmbătă, a adunat zeci de mii de aprecieri, conform informațiilor oferite de The Jerusalem Post.

Andrew Tate a scris: „Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca cea a lui Yahya Sinwar. Curajos, sfidător în faţa răului şi dedicat scopului său vieţii. Merită odihnă veşnică. El a câştigat-o”.

Yahya Sinwar a fost considerat unul dintre creierele atacurilor din 7 octombrie orchestrate de Hamas, soldate cu peste 1.200 de victime, și a fost declarat eliminat de Israel miercuri trecută.

Într-o altă știre legată de familia Tate, Curtea de Apel București a decis la începutul lunii septembrie să elimine anumite restricții impuse fraților Tate, suspectați de activități de proxenetism și trafic de persoane. Conform deciziei instanței, Andrew Tate a scăpat de obligația de a nu comunica cu presupusele sale victime, iar Tristan Tate nu mai este obligat să nu se apropie de ele la o distanță mai mică de 50 de metri.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulata de PICCJ. Admite contestaţiile formulate de Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan, desfiinţează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării obligaţiei inculpatului Tate III Emory Andrew de a nu comunica cu presupusa victima şi a înlăturării obligaţiei inculpatului Tate Tristan de a nu se apropia la o distanţă mai mica de 50 metri de presupusele victime”. Acest verdict a fost redat conform News.ro.

La începutul lunii octombrie, cei doi frați și-au recuperat mașinile de lux, în valoare totală de 4 milioane de euro, care fuseseră puse sub sechestru de autorități. Andrew Tate rămâne în arest la domiciliu, în timp ce fratele său, Tristan Tate, este sub control judiciar.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro