Reclamă

Artistul moldovean Tostogan’S a lansat recent piesa „Unde apune soarele”, inspirată din experiențele sale de viață în Republica Moldova. Noua melodie a captivat deja fanii prin mesajul său emoționant și introspectiv.

Andrei Tostogan, cunoscut pentru stilul său unic, a declarat pe pagina sa de Facebook că piesa reflectă drumul său personal și artistic. „Am scris această piesă inspirandu-mă din viața mea. M-am născut și am crescut în Republica Moldova, țară pe care o am mereu în suflet”, a afirmat artistul, evocând legătura sa puternică cu locul natal.

Refrenul piesei, „Unde apune soarele, strălucesc izvoarele, unde apune soarele, înfloresc câmpiile”, este perceput ca un omagiu adus Republicii Moldova. Artistul amintește, prin versurile „N-am cedat, am luptat și am de luat”, de perseverența sa în fața provocărilor întâmpinate.

Proiectul Tostogan’S a luat naștere în 2017, debutând cu piesa „Se știe”, un manifest muzical care satirizează balcanismul contemporan. De-a lungul carierei sale, artistul a lansat piese cunoscute precum „Nu erai”, „Aprinzi”, „Vinovat”, „Hopa hopa” (în colaborare cu Lora), „Hai dă”, și „Mireasa”.

Tostogan’S s-a remarcat și prin colaborările sale cu alți artiști de succes. Alături de Ami, el a lansat piesa „Sunt bine”, cunoscută pentru refrenul său „molipsitor”, iar împreună cu Runa și Kaira a creat „Cântec pentru țară”.

Lansarea piesei „Unde apune soarele” adaugă un nou capitol în cariera artistului, continuând să atragă atenția publicului cu sinceritatea și profunzimea mesajului său liric.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro