Reclamă

O situație inedită a avut loc vineri în Timișoara, după ce un tânăr a anunțat pe rețelele sociale intenția sa de a plăti plinul de combustibil pentru orice persoană care se prezintă într-o anumită stație peco din oraș, timp de o oră. Acest anunț a generat o reacție surprinzătoare, provocând o avalanșă de autoturisme care au blocat traficul în zonă.

În scurt timp, poliția a fost chemată pentru a dirija circulația, în încercarea de a menține ordinea și de a preveni eventualele incidente. Înregistrările video realizate de trecători arată cozi interminabile de automobile, printre care se remarcă și câteva modele de lux.

Conform informațiilor oficiale, aproximativ 100 de autoturisme au reușit să alimenteze în cadrul acestei acțiuni neobișnuite. Suma totală a bonurilor emise pentru alimentările celor 100 de autoturisme a ajuns la aproximativ 10.000 de euro, toate costurile fiind acoperite de inițiatorul anunțului.

Acțiunea a stârnit diverse reacții din partea celor prezenți, fiind considerată o mostra de generozitate de către unii, în timp ce alții au manifestat îngrijorare față de implicațiile pentru traficul auto și siguranța publică.

Situatia s-a rezolvat într-un final prin restabilirea circulației normale, fără a se înregistra incidente majore. Autoritățile au subliniat importanța respectării regulilor de circulație și a evitării comportamentelor care ar putea perturba ordinea publică.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro