Reclamă

Colegii de formație ai lui Liam Payne din One Direction sunt ‘complet devastați’ de moartea artistului, care a decedat după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina, conform News.ro. Membrii trupei, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Niall Horan, au transmis un mesaj emoționant publicului: „Suntem complet devastați de vestea decesului lui Liam. În timp, și când toată lumea va fi în stare, vor fi mai multe de spus. Dar pentru moment, vom plânge și vom încerca să înțelegem pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit foarte mult. Amintirile pe care le-am împărtășit cu el vor fi prețuite pentru totdeauna. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, prietenii săi și fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va fi teribil de dor de el. Te iubim Liam”.

Harry Styles, de 30 de ani, a scris că a fost „cu adevărat devastat” de moartea lui Payne: „Cea mai mare bucurie a lui era să-i facă fericiți pe ceilalți oameni și a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce făcea asta”, a adăugat el. Louis Tomlinson, în vârstă de 32 de ani, l-a descris pe Payne ca fiind „cea mai vitală parte a One Direction” și menționa că îi va vorbi fiului său Bear despre cât de uimitor a fost tatăl său.

O examinare postmortem a constatat că Payne a murit din cauza multiplelor traumatisme și a „hemoragiei interne și externe”, ca urmare a căderii. Rapoartele indică faptul că hotelul a efectuat două apeluri către serviciile de urgență, semnalând o stare de „intoxicație cu droguri și alcool”. Poliția din Buenos Aires a descoperit în camera sa o „dezordine totală”, cu „diverse obiecte sparte”.

Payne, originar din Wolverhampton, a debutat solo în decembrie 2019 cu albumul LP1, incluzând hituri precum „Polaroid” și „Strip That Down”. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale, „For You”, a fost creat în colaborare cu Rita Ora pentru filmul „Fifty Shades Freed”.

La câteva ore după tragicul eveniment, Rita Ora a adus un omagiu cântând melodia lor comună în cadrul unui spectacol în Osaka, Japonia, în timp ce o imagine cu cei doi protagoniști era proiectată în fundal.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro