Reclamă

Primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu, este implicat într-un scandal după ce a fost acuzat de agresiune de către o angajată a unei societăți comerciale din localitate. Incidentul ar fi avut loc pe 16 octombrie, iar poliția din Prahova a confirmat că edilul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă.

Conform investigațiilor, conflictul a izbucnit între femeia de 36 de ani, administratoare a unei societăți aflate subordonată Consiliului Local Bușteni, și primarul de 58 de ani. Disputa, generată de o neînțelegere, a degenerat, iar Mircea Corbu ar fi lovit-o în zona capului și ar fi dat-o afară din birou.

Angajata a depus plângere la poliție și a declarat că intenționează să obțină un certificat medico-legal pentru a susține acuzațiile. În replică, Mircea Corbu neagă orice implicare în aceste fapte și susține că este victima unui complot politic. „Nu știu de ce s-a ajuns până aici. Eu nu m-am atins de această femeie”, a răspuns edilul.

Mircea Corbu consideră că situația din Bușteni este tensionată și că acuzațiile ar putea avea drept scop afectarea imaginii sale, în contextul în care urmează să fie ales un viceprimar cu atribuții de primar, dat fiind că mandatul său se apropie de sfârșit.

Poliția continuă cercetările în acest caz pentru a clarifica acuzațiile de lovire și purtare abuzivă, urmând să stabilească toate detaliile și circumstanțele incidentului. Rămâne de văzut cum se va încheia desfășurarea acestei anchete și ce decizii vor fi luate în cadrul Consiliului Local Bușteni.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro