Reclamă

Meteorologii au emis joi o avertizare cod galben de vânt puternic pentru județul Caraș-Severin, valabilă de joi seară până duminică dimineață. Prognoza meteo pentru Capitală în următoarele trei zile indică o răcire a vremii, cu temperaturi în jur de zero grade la periferia orașului.

Potrivit mesajului de avertizare emis de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în intervalul joi, 17 octombrie, ora 21.00 – duminică, 20 octombrie, ora 09.00, în județul Caraș-Severin, vântul va avea intensificări cu rafale de 55…65 km/h și temporar de peste 70 km/h.

De asemenea, ANM precizează că joi, 17 octombrie, local și temporar vor fi intensificări ale vântului și în sud-estul țării, cu viteze în general de 40…50 km/h.

În aceleași zile, meteorologii anunță că vremea în Capitală va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 12…15 grade, iar cele minime de 2…3 grade, mai scăzute în zona preorășenească, până în jurul valorii de zero grade.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro